Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Prvi i još uvijek prisutni! Najstarije gljivarsko društvo u Hrvatskoj

Bez e-propusnice za područje Zagrebačke županije i Zagreba

Objavljeno 19.04.2020. od Klaudija

Stožer civilne zaštite RH prihvatio je prijedlog Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije i donio Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Odluka je dostupna na: https://www.zagrebacka-zupanija.hr/media/filer_public/47/ba/47ba5bc0-492a-4bed-95ae-ebfed73ed470/grad_zagreb_i_zagrebacka_zupanija.pdf.

To znači da se stanovnici Zagrebačke županije od sada mogu bez e-propusnice kretati unutar Zagrebačke županije i Zagreba.

Međutim, ukoliko stanovnici Zagrebačke županije trebaju putovati izvan Županije i Zagreba za to će trebati e-Propusnicu.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije zahvaljuju se Nacionalnom stožeru na promptnoj reakciji, kao i Gradu Zagrebu i njihovom Stožeru na suradnji.

Iako e-propusnice više nisu potrebne pozivamo sve stanovnike na odgovornost te da se, kao i do sada, kreću samo u slučaju potrebe te da i dalje prate upute Nacionalnog stožera, a sve s ciljem sprečavanja širenja COVID-19.

Izvor: www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti/4994 (19.4.2020.)