Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Prvi i još uvijek prisutni! Najstarije gljivarsko društvo u Hrvatskoj

Gljivarska udruga Amanita: Poziv za slanje fotografija gljiva

Objavljeno 26.11.2021. od Klaudija

Drage gljivarice i gljivari,

nakon trogodišnje mukotrpne borbe želim vas obavijestiti da smo napokon uspjeli uvjeriti gospodu koja odlučuju o novcima europskih fondova da gljivarstvo i gljive zaslužuju materijalnu potporu od strane tih fondova. Potpisali smo Ugovor o izgradnji “Gljivarsko edukativnog parka u šumi Raciljnjak” (to je naša šuma koju ste posjetili na 19. gljivarijadi). U ovoj fazi ćemo izgraditi 120 m vodovodnog i kanalizacijskog cjevovoda, sanitarni čvor, info kiosk ,ogradu te urediti parkiralište i šetnicu. Ono što je najbitnije, postaviti ćemo panoe na kojima će biti 120 vrsti gljiva našeg podneblja. Dimenzija svake fotografije će biti 50×50 cm.

Kako bi prezentacija gljiva bila što kvalitetnija obraćam vam se sa molbom da nam pomognete tako što ćete nam ustupiti vaše fotografije gljiva. Za svaku tako ustupljenu fotografiju, koja će zadovoljiti tehničke i funkcionalne uvjete, će na panou pisati tko je autor fotografije. Fotografije bi trebale biti pripremljene za tisak najkasnije do 1. veljače 2022.g.

Nadam se da ćete nam pomoći i pozitivno odgovoriti na našu molbu. Ako trebate još neko pojašnjenje molim da me nazovete na 099 6497 466.

S poštovanjem,

Dalibor Brebrić, predsjednik

099 6497 466

GU Amanita

Sv. I. Zelina, Braće Radića 2

OIB: 88548373778