Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Prvi i još uvijek prisutni! Najstarije gljivarsko društvo u Hrvatskoj

Izložba gljiva u Studentskom centru: Potrebno je dostaviti oznake registracija za vozila

Objavljeno 07.10.2020. od Klaudija
Kao što je zamoljeno na sastanku u ponedjeljak, mole se svi, kako novi članovi tako i oni koji su promijenili registracije, odnosno kupili nova vozila, a koji će donositi gljive za 42. Izložbu gljiva u petak, 9. listopada, iza 17 sati nadalje, u Studentski centar u Zagrebu, Savska cesta 25, da dostave što prije važeće oznake registracija svojih vozila kako bi mogli proći rampu, i to na kontakt: Vesna Dujlović, predsjednica Gljivarskog društva “Kamilo Blagaić”, email: vesna.dujlovic@gmail.com, mobitel: 091/5294468.
Naglašavamo da će se Izložba provesti u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.
Maska je obavezna, a ako se netko osjeća loše ili pripada nekoj rizičnoj skupini, molimo da ostanete kod kuće radi sebe i drugih.
Preciznije upute Stožera civilne zaštite očekuju se u četvrtak, 8. listopada 2020., odnosno 48 sati prije početka događanja.
Ujedno napominjemo da u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu, uz 42. Izložbu gljiva, možete razgledati i tri ostale izložbe na tri različite lokacije, i to Slavke Pavić, Nikole Pjevačevića i Tamare Sekulić. Naime, kako je objavljeno na  www.sczg.unizg.hr, u četvrtak, 8. listopada 2020., u Francuskom paviljonu s početkom u 18 sati otvorit će se izložba “Kadrovi” legendarne majstorice fotografije Slavke Pavić, koja će biti otvorena do 23. listopada svakim danom od 10 do 18 sati, osim nedjeljom. U petak, 9. listopada, na rasporedu su otvorenja dviju izložbi:
– u 19 sati: izložba “Supernatural” umjetnice Tamare Sekulić, koja sadrži video, fotografije i instalaciju, a postav se gleda izvana kroz staklene stijenke Kioska – izložbenog prostora na istočnom ulazu u Studentski centar, koja će biti otvorena do 30 listopada;
– u 20 sati: otvorenje prve samostalne izložbe slika autora Nikole Pjevačevića pod nazivom “Mirovanje” u Galeriji SC-a, koja će biti otvorena do 17. listopada. Posljednje dvije izložbe moći će se razgledati radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati.