Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Prvi i još uvijek prisutni! Najstarije gljivarsko društvo u Hrvatskoj

Podsjetnik: Sutra je krajnji rok za prijavu štete uzrokovane potresom na području Grada Zagreba putem obrasca

Objavljeno 05.05.2020. od Klaudija

Podsjećamo sve oštećene u potresu u Zagrebu da je sutra, 6. svibnja 2020., do ponoći, krajnji rok za prijavu štete na imovini uzrokovane potresom 22. ožujka putem obrasca.

Naime, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić donio je 23. ožujka 2020. Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području Grada Zagreba. Dana 25. ožujka Grad Zagreb objavio je na www.zagreb.hr Javni poziv, kojim obavještava fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini nastala šteta da prijave štetu Gradskom povjerenstvu.

Kako je objavljeno na www.zagreb.hr, obrasci se mogu preuzeti na webu: www.zagreb.hr (online verzija/word verzija) i u pisarnicama gradske uprave, radnim danom u uredovno radno vrijeme od 08.00 sati do 15.30 sati. Sve potrebne informacije oko popunjavanja obrazaca mogu se dobiti na besplatni broj telefona 0800 88 03 i na: prijavastetepotres@zagreb.hr.

Prijava štete vrši se dostavom obrazaca putem weba www.zagreb.hr, elektroničke pošte prijavastetepotres@zagreb.hr i mogu biti poslani poštom na adresu: Gradsko povjerenstvo Grada Zagreba za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb.

Sve fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavili štetu, a žele koristiti pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda sukladno propisima, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanim obrascima  zaključno sa 6. svibnjem 2020. godine.

Prijavitelji dodatne informacije mogu dobiti na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili na besplatni telefon 0800-88-03.

Prijava štete na imovini putem Obrasca PN može se podnijeti i ako nije izvršen pregled građevine nakon potresa.

Klaudija Klanjčić

Fotografija: Palmotićeva ulica 22.3.2020. – Klaudija Klanjčić