Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Prvi i još uvijek prisutni! Najstarije gljivarsko društvo u Hrvatskoj

Podsjetnik: Večeras sastanak radi dogovora za izlete

Objavljeno 29.06.2020. od Klaudija
Obavještavamo članove i članice Društva da će se večeras održati sastanak s početkom u 18 sati. Kako je moguće da više nećemo moći koristiti prostorije Društva zbog izbora, trebamo se dogovoriti za izlete i ostalo.
Kako je već najavljeno na izletu na Petrovoj gori, sljedeće subote, 4. srpnja 2020., ide se u Žerjavinec, a hrana će biti iz ruksaka. ZET-ov autobus linija 264 polazi iz Dupca u 8,55 sati za Jesenovec, a u šumu se kreće iz Žerjavinca u 9,45 sati, a determinaciju na staništu vodit će Ivica Ivić, determinator gljiva. Determinaciju gljiva kod stola će održati determinator gljiva Dubravko Furlan, kontakt: 091/7915862, u 13,00 sati kod Nogometnog kluba Prigorje. Obuća i odjeća neka bude u skladu s prognozom. Mole se svi koji uberu gljive da ih na kraju izleta obavezno daju na pregled determinatorima, kako bi se spriječilo eventualno trovanje.
Svi koji planiraju ići na Velebit 5. rujna 2020. neka danas uplate izlet kod Franje Čataja ili najkasnije 31. kolovoza 2020., kada ćemo imati prvi sastanak nakon ljetne stanke.
Pozivaju se članovi Upravnog odbora i Stručnog povjerenstva da danas dođu na sastanak poslije determinacije.