Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Prvi i još uvijek prisutni! Najstarije gljivarsko društvo u Hrvatskoj

Poziv: 36. Gljivarijada Gljivarskog društva Karlovac na Muljavi – Petrova Gora uz provjeru COVID potvrda

Objavljeno 21.09.2021. od Klaudija
Gljivarsko društvo Karlovac u subotu, 2. listopada 2021., organizira u Restoranu Muljava – Petrova Gora 36. Gljivarijadu.
Prema programu, okupljanje je od 9 do 10 sati uz doručak. Potom slijedi odlazak u šumu od 10,30 sati, s time da je povratak do 13 sati. Ručak je od 13 do 15 sati. Nakon toga je izbor za najljepšu gljivu, a u 15 sati bit će podjela zahvalnica i nagrada.
Iz Hrvatskog mikološko-gljivarskog društva obavještavaju da će se 2.10.2021. održati tradicionalno gljivarsko druženje na Muljavi kod Lovačkog doma – Petrova Gora. Stoga mole Gljivarska društva i Gljivarske udruge da popišu sve sudionike –  svoje članove koji će doći na Petrovu Goru i da se sakupi kotizacija od 40 kuna – da jedan plaća za sve i predaje popis članova odgovornoj osobi. Ujedno, mole da svatko donese svoj pribor za jelo: tanjur, vilicu, žlicu i nož.
Potrebno je pridržavati se epidemioloških mjera pa će se provoditi provjera COVID potvrda koja je obavezna, kao i na nedavnoj Gljivarijadi u Svetom Ivanu Zelini.
Zainteresirani iz Gljivarskog društva “Kamilo Blagaić” neka se jave Franji Čataju radi popisa, kontakt mobitel: 098/9838978.