Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Prvi i još uvijek prisutni! Najstarije gljivarsko društvo u Hrvatskoj

Ugodno iznenađenje: Prijevoz za izlet u Koprivnicu – Vinicu i obilježavanje HMGS-ove obljetnice u Ravnoj Gori uplatio anonimni donator

Objavljeno 01.09.2021. od Klaudija

Da sve ugodno iznenadimo, javljamo da je anonimni donator uplatio članovima Gljivarskog društva “Kamilo Blagaić” prijevoz direktno našem dugogodišnjem prijevozniku, i to za izlet u Koprivnicu – Vinicu 11. rujna 2021. te za obilježavanje 15-godišnjice HMGS-a u Ravnoj Gori 18. rujna 2021.

Što drugo za reći, nego OD SRCA HVALA u ime cijelog Gljivarskog društva “Kamilo Blagaić”.

Kako je javio naš Franjo Čataj, koji radi popis zainteresiranih, za sada se za Koprivnicu – Vinicu javilo 25, a za Ravnu Goru 33 ljudi. Javljajte se i nadalje, kontakt mobitel: 098/9838978, jer u autobus može ići 49 ljudi.

Manifestacija u Koprivnici započinje u 9 sati, tako da je dogovoreno da će autobus krenuti iz Zagreba, s parkirališta kraj Cibone, u 7,30 sati. Kotizacija je 40,00 kuna.

U Ravnoj Gori će biti manifestacija, kao i na susretu s gljivarskim udrugama. Naime, članove će dočekati piće dobrodošlice, doručak, ručak i neki zabavni sadržaji uz determinaciju gljiva. Detaljan sadržaj programa objavit će se naknadno.

Prednost korištenja ove povlastice – neplaćanja izleta imaju prvenstveno redovni članovi našeg Društva, koji su platili članarinu za 2021. godinu. Zainteresirani izvan toga kruga, ako se žele baviti gljivarstvom, a ne turizmom, trebaju se učlaniti u Društvo.

Tijekom izleta u autobusu i u zatvorenim prostorijama domaćina obvezno je nošenje maski i primjerena udaljenost, sukladno epidemiološkim mjerama.