Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Gljivarnik Ivankovo: Slašćak d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge u poljoprivredi zapošljava sto berača šampinjona

Objavljeno 29.10.2019. od Klaudija

Slašćak d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge u poljoprivredi zapošljava sto berača šampinjona u Ivankovu – u gljivarniku, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, na određeno uz mogućnost na neodređeno, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis posla te potrebna znanja i kvalifikacije uključuju sljedeće:

NSS/NKV/KV/SSS

ručna berba šampinjona i rukovanje jednostavnijom opremom

spremnost na samostalan rad i rad u timu

sposobnost snalaženja u dinamičnom okruženju

odgovornost, fleksibilnost

suradnja u praćenju efikasnosti rada

ustrajnost pri ostvarenju dnevnih ciljeva.

Mole se kandidati da navedu u životopisu ili da se na drugi način izjasne pristaju li da se njihovi osobni podaci dostavljeni u svrhu prijave na natječaj ubuduće obrađuju od strane poslodavca, odnosno, pristaju li da poslodavac pohrani njihove osobne podatke u svoju bazu podataka po isteku natječaja.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. listopada.

Svi zainteresirani mogu se javiti na email: natjecaji@osatina.hr, odnosno poslati pismene zamolbe na adresu: OSATINA GRUPA d.o.o., K. Tomislava 91, 31402 Semeljci, kao i na: SLAŠĆAK d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge u poljoprivredi, Grobljanska 70, 31 401 Viškovci.

Ostale informacije mogu se dobiti na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Vinkovci – fax: 032 331 699, Osijek – fax: 031 200 771, Vukovar – fax: 032 441 740.

Klaudija Klanjčić

Fotografija: Agroportal.hr