Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Izlet u Osekovo

Objavljeno 26.02.2018. od Klaudija

Nastavno na prethodne obavijesti o izletu u Osekovo, odlučeno je da će polazak iz Zagreba, s parkirališta kraj Cibone, biti u 8,30 sati, a iz Osekova u 16,30 sati.

Cijena prijevoza ostaje 65 kuna, ako se popuni cijeli autobus. Za sada je prijavljeno 22 člana.

Što se tiče hrane, na OPG-u Bistrički dogovoren je ručak za 50 kuna, koji će se sastojati od lovačkog gulaša i kolača, uz sljedeći program: Dolazak u Osekovo u jutarnjim satima te prvo posjet Crkvi sv. Ane iz 1729. godine, koja je barokna s tri oltara. Nakon toga slijedi dolazak na OPG Bistrički te razgledanje istog u pratnji domaćina. Odlazak u Lonjsko polje uz edukaciju domaćina jer je to izuzetno lijepa priroda uz mnoštvo životinja koje obiluju na pašnjacima. Nakon toga posjet Udruzi žena Osekovo i razgledanje postave „OD LANA DO PLATNA“. Povratak na OPG Bistrički.

Molimo sve ostale zainteresirane da se jave što prije Klaudiji, mobitel: 091/7951282, radi konačne organizacije prijevoza.

Napomena: do kraja dana prijavilo se još nekoliko članova, s time da su neki odustali od ranije prijavljenih, tako da ima zainteresiranih 29 članova.