Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Izložba gljiva u Studentskom centru: Upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za okupljanja

Objavljeno 08.10.2020. od Klaudija

Upućujemo da se pročitaju Upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za okupljanja, od 10. srpnja 2020., koje su još uvijek na snazi i nalaze se na linku: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/, odnosno na linku: https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_i_preporuke_za_okupljanja_10_07.pdf, budući Gljivarsko društvo “Kamilo Blagaić” iz Zagreba organizira 42. Izložbu gljiva u Studentskom centru u Zagrebu, Savska cesta 25, dana 10. listopada 2020. godine.

Ove se Upute i preporuke odnose na organizaciju okupljanja na kojima je predviđeno okupljanje 100 i više sudionika, a za provedbu ovih preporuka odgovoran je organizator.

Uglavnom, članovi Društva će sakupljati gljive u svim dijelovima Republike Hrvatske u petak, 9. listopada 2020., koje će donašati u Studentski centar iza 17 sati. Ići će se osobnim automobilima.

Izložbu će na prvom katu u velikoj dvorani, površine cca 200 metara kvadratnih, postavljati determinatori i determinatori mentori GDKB i HMGS-a.

Svečano otvorenje je u subotu, 10. listopada 2020., u 10,00 sati.

Na Izložbu su pozvani predstavnici Grada Zagreba, JU Maksimir, ljubitelji gljiva, a obaviješteni su i brojni mediji.

Vodit će se računa o tome da svi posjetitelji na ulazu u dvoranu u subotu dezinficiraju ruke, upisivat će se imena, prezimena, brojevi mobitela te će se voditi računa da u prostoru ne bude previše ljudi.