Gljivarsko društvo Kamilo Blagaić

Podsjetnik: Izlet u Osekovo – večeras plaćanje

Objavljeno 05.03.2018. od Klaudija

Da podsjetimo, nastavno na prethodne obavijesti o izletu u Osekovo 17. ožujka 2018., odlučeno je da će polazak iz Zagreba, s parkirališta kraj Cibone, biti u 8,30 sati, a iz Osekova u 16,30 sati.

Kako je najavljeno, cijena prijevoza bila bi za 65 kuna, kad bi se popunio cijeli autobus. Međutim, za sada je prijavljeno samo 32 članova, što znači da za prijevoz prikupljamo od danas 100 kuna.

Što se tiče hrane, na OPG-u Bistrički dogovoren je ručak za 50 kuna, koji će se sastojati od lovačkog gulaša i kolača, uz sljedeći program: Dolazak u Osekovo u jutarnjim satima te prvo posjet Crkvi sv. Ane iz 1729. godine, koja je barokna s tri oltara. Nakon toga slijedi dolazak na OPG Bistrički te razgledanje istog u pratnji domaćina. Odlazak u Lonjsko polje uz edukaciju domaćina jer je to izuzetno lijepa priroda uz mnoštvo životinja koje obiluju na pašnjacima. Nakon toga posjet Udruzi žena Osekovo i razgledanje postave „OD LANA DO PLATNA“. Povratak na OPG Bistrički.

Prema prijavljenom broju članova, za sada je sveukupna cijena izleta 150,00 kuna, od čega 100 kuna ide na prijevoz, a 50 kuna na OPG Bistrički radi hrane. Stoga, s obzirom da se bliži datum polaska, večeras prikupljamo novce, od čega ćemo višak vratiti u slučaju da se jave novi zainteresirani.

Molimo sve ostale zainteresirane da se jave što prije Klaudiji, mobitel: 091/7951282, radi konačne organizacije prijevoza i hrane. Unaprijed hvala.